Starrats og Black Succubi 26/02-09

Det første Jewel Rocks arrangement på Axeltorv var en stor succes set fra publikums side. Det forholdsvis lille sted med plads til kun 300 mennesker var hurtigt fyldt godt op og stemningen var høj.

 

Første band på scenen var dansk/svenske Starrats som blev præsenteret af Oliver Weers. De spillede som sædvanelig et show med fuld fart på og med masser af energi. Guitaristen Dennis Post hoppede ivrigt ud til publikum og satte afsluttende ild til sin guitar. Personligt synes jeg deres musik er lidt for usammenhængende men de får da sat gang i publikum. Starrats sluttede af med Bon Jovi nummeret I'll be there for you, i en meget hurtig version.

 

Efter Starrats var det tid til den sexede underholdning. Det startede med at der blev kaldt nogle fyre fra publikum op på scenen og så skulle Jewel Rocks pigerne føle hvem der havde den bedste røv... Lidt specielt men til stor humor for publikum. Vinderen blev forsangeren fra Alien Force "Peter" der blot var en af mange kendte fra det københavnske heavy miljø, som var mødt op denne aften.

 

Derefter fulgte aftenens højdepunkt hvis man skulle gå efter det mandlige publikums jubel. Det var nemlig tid til stripshow... Guitaristen fra Black Succubi Michael Larsen blev placeret på en stol midt på gulvet og den sexede stripper udførte et meget frækt show, som endte med at hun var fuldstændig nøgen. (Billeder kommer på sleazemetal.dk lørdag 27/2)

 

Så var publikum varmet op og Black Succubi gik på scenen omkring midnat. Synes de spiller en fed gang metal som virkelig rykker. Det er hårdere end Starrats men alligevel mere melodiøst. Det var første gang jeg så Black Succubi live, men helt sikkert ikke sidste gang. Aftenen arrangement sluttede ved ca. 02 tiden.

Alt i alt synes jeg det var et fedt arrangement som Jewel Rocks havde og de kan godt forvente besøg fra sleazemetal.dk hver anden Torsdag fremover.

 

JEWEL ROCKS:

 

PITCH BLACK + EERIE DARKNESS 12.03.09

 

NIGHTLIGHT + FINAL ECLIPSE 26.03.09

 

CHAINFIST + EPICENTER 09.04.09

 

SHOTGUN REVOLUTION + ??? 23.04.09

Sleazemetal.dk. 2100 Copenhagen. Denmark. info@sleazemetal.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net